Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Tamamlandı

Erzurum'da Okul Sporları Tenis Yıldızlar İl Birinciliği heyecanı final maçları ile tamamlandı.

Tarih: 14.02.2024 17:24
Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Tamamlandı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'un Mevlana Vadisi'nde düzenlenen Okul Sporları Tenis Yıldızlar İl Birinciliği, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Toplamda 7 takımın katıldığı turnuvada genç tenisçiler, geleceğin şampiyonları olabilmek için ter döktüler.

Yıldız kızlarda mücadele eden takımlar arasında öne çıkan TED Koleji, gösterdiği üstün performansla şampiyonluğa ulaştı. Yıldız erkeklerde ise Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu, rakiplerini geride bırakarak birincilik kupasını kazandı.

Şampiyon olan TED Koleji ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu, grup müsabakalarında Erzurum'u temsil etme hakkını elde ettiler. Ödül töreninde Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Palandöken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Tanas ve Palandöken İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Yiğit, genç tenisçilere kupa ve madalyalarını takdim ederek başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Törenin renkli anlarından biri ise ödül töreni sonrasında gerçekleşti. Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Palandöken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Tanas ve Palandöken İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Yiğit, birlikte tenis oynayarak spor dolu bir gün geçirdi. 

Dereceye Giren Kız Takımları

1) TED Koleji Ortaokulu

2) T.O.K.İ. Ortaokulu

3) Özel Güneş Ortaokulu

4) A.Ü. Süheyla Sıtkı Alp Ortaokulu

Dereceye Giren Erkek Takımları

1) Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu 

2) Özel Güneş Ortaokulu 

3) A.Ü. Süheyla Sıtkı Alp Ortaokulu