YILDIZ,”OKULLARIMIZ, DÜNYA İLE YARIŞACAK”

Erzurum’a yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız 2024- 2025 Eğitim ve Öğretim yılı hakkında fikirlerini paylaştı.

Tarih: 06.09.2023 18:44
YILDIZ,”OKULLARIMIZ, DÜNYA İLE YARIŞACAK”

www.erzurumgunebakis.com/ Rabia Aslan Karakaş

Yayımlanan kararname ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yakup Yıldız, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine 8 Ağustos tarihinde görevine başladı. 

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle Erzurum Merkez ve 20 İlçesiyle beraber tüm kademelerle Eğitim hayatına başlanacağını İfade eden Erzurum İl Milli Müdürü Yakup Yıldız, Erzurum’ da ciddi anlamda öğretmen ihtiyacı olmadığını ve Eğitimin niteliğini daha üst kaliteli hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Yıldız,”11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle 20 ilçemizdeki okullarımızda tüm kademelerimizle yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlayacağız. Ben öncelikle yeni eğitim öğretim yılının hem Erzurum’umuz hem de tüm Türkiye deki öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Şu an itibariyle Erzurum’da tüm okullar eğitim öğretime hazır bir şekilde. Öğretmenlerimizin birçoğu görevlerine başladı. Erzurum olarak ciddi anlamda öğretmen ihtiyacımız bulunmamaktadır.  Bundan sonraki bizlere düşen görev Erzurum’ da eğitimin niteliğini daha da artırmak. Türkiye ile değil dünya ile yarışacak okullarımız, dünya ile yarışacak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz var. Sizlerin de destekleriyle inşallah Erzurum’ eğitimin çıtasını çok daha iyi noktalara taşımak nasip olur.  Son olarak da Eğitim ve Öğretime Başlayacak Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yeni atanan öğretmenlerimizi de yeni görevlerinde kolaylık diliyorum. “