Yılın ilk isyanı yine vatandaşlardan!

2024’ün ilk sitemi yine vatandaşlardan geldi. Faturalar cep yakamaya devam ediyor!

Tarih: 02.01.2024 23:40 Güncelleme: 03.01.2024 09:35
Yılın ilk isyanı yine vatandaşlardan!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Geçtiğimiz yıl vatandaşlar tarafında birçok kez gündem konusu olan faturalar konusu vatandaşlara meze olmaya devam ediyor. 

Faturalardan yana çok büyük sıkıntılar çektiklerini dile getiren Erzurumlular, özellikle doğal gaz ve elektrik faturalarından yana şikâyetçiler. Bu durumu yetkililere duyurmak isteyen vatandaşlar Günebakış Gazetesi’ne konuştular. 

Erzurum gibi bir memlekette 3 bin TL doğal gaz faturası olmaz diyerek doğal gaz faturalarında ki duruma değinen vatandaşlar, “Erzurum ve Erzurum gibi soğuk şehirlerde doğal gaz indirimleri olması gereklidir” dediler. 

Konuşmalarının devamında vatandaşlar şu ifadelere yer verdiler; 

“Herkes sizin gibi zengin değil 3 bin 4 bin TL doğal gaz faturası versin. Adam 3 çocuklu bir aile babası, asgari ücretle evini toparlamaya çalışıyor. 4 bin TL kira, 3 bin TL doğal gaz veriyor. Elinden ne kaldı? Böyle olmaz bu işler kimse kusura bakmasın. Buradan Erzurum’u dışarıdan temsil eden, mecliste ki insanlara sesleniyorum, bizim gibi illere kış aylarında biraz daha tolerans gösterilsin. Doğal gaz çok geliyor diye elektrikli soba yakanlar var. Bu kez de elektrik faturası haddini aşıyor. Zaten elektrikte çok fazla geliyor ama önemli olan doğal gaz faturaları. Mümkünse Karadeniz’de ki şu çıkardık dedikleri doğal gazı getirsinler de kullanalım. Öyle herkese 1 ay bedava doğal gaz dağıtmayla olmaz bu işler. Teşekkür ederim.