?Yorucu ama, neşe dolu?

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor´da, Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde mavi beyazlı futbolcular, lige hazır hale geliyorlar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Yorucu ama, neşe dolu?

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da teknik heyet, transferi gerçekleşen futbolcuların uyum sağlaması için yoğun mesai harcıyor. Kamp süresi boyunca her günü sabah akşam olmak üzere çift antrenmanla geçiren mavi beyazlılar, TFF 1´inci lige hazırlanıyorlar. Ligde güçlü rakiplerin beklediği mavi beyazlılar, neşe içerisinde antrenmanlara çıkıyor.

Güçlü rakiplere karşı güçlü bir Erzurumspor oluşturmanın gayretinde olan Teknik Direktör Osman Özköylü, Kazım Karabekir Stadını dolduracak taraftarlara, keyifli dakikalar yaşatacaklarını kayda geçerek, ?Mücadele eden, futboluyla keyif veren bir takım oluşturmanın gayretindeyiz. Antrenmanlarımız yorucu ama neşeli geçiyor. Takım içerisindeki uyum en üst düzeye çıkacak. Taraftarlarımıza mücadele ruhu yüksek bir Erzurumspor izlettireceğiz.? dedi