Yücel hoca takımı enerjik buldu

Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor'da, Yücel hoca ilk antrenmanlar sonrası oyuncularını enerjik bulduğunu açıkladı.

Tarih: 02.02.2022 17:54
Yücel hoca takımı enerjik buldu

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, yeni teknik direktörü Yücel İldiz ile Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yücel hoca, ilk antrenmanlar ssonrası oyuncularını enerjik bulduğunu açıkladı. Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Manisaspor'u konuk edecek olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını yeni teknik direktörü Yücel İldiz nezaretinde sürdürüyor.

YÜCEL HOCA OYUN PLANINI OYUNCULARINA İŞLİYOR

Pazar günü Manisaspor'u yenerek şampiyonluk şansını sürdürmek isteyen BB Erzurumsporda, Yücel hoca kafasındaki oyun taktiğini futbolcularına işlemvye başladı. Hücum futbolunu seven ve bu yönde bir futbol oynatması ile tanınan Yücel İldiz, mavi beyazlı futbolculara da hücum futboluna yönelik oyun kurgusunu anlatıyor, bıu yönde antrvnmanlar yaptırıyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda kulübün ve şehrin beklentilerini hatırlatıp birlikte şampiyon olacaklarına inandığını söylediği öğrenildi Yücel hoca, dünkü antrenmanda teknik ve taktik çalışma yaptırdı.

''OYUNCULARIMIZIN İYİ ENERJİLERİ VAR''

BB Erzurumspor'da göreve başlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Yücel İldiz, '' Oyuncularımızın iyi enerjileri var.  Yıllardır antrenörlük yapıyorum, BB Erzurumspor ile 5-6 defa kontağımız oluştu, bugüne kısmet oldu. Erzurumspor taraftarını çok seviyorum, onlar için burdayım.'' dedi. Spor Toto 1. Lig’in 23.  haftasında, 6 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.