Yücel İldiz: Taratarımızın desteği ile kazanacağız

Antrenman öncesi Erzurumspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Yücel İldiz, takımdaki son durum ve Ankaragücü maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tarih: 24.02.2022 19:28
Yücel İldiz: Taratarımızın desteği ile kazanacağız

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ankaragücü maçı öncesi taraftarlara çağrı yaparak zorlu Ankaragücü maçında destek istedi. Yücel hoca, dünkü antrenmanın 15 dakikalık bölümünü basına açık yaptı. Antrenman öncesi Erzurumspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Yücel İldiz, takımdaki son durum ve Ankaragücü maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Ankaragücü maçını taraftarların da desteğiyle kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligin en zorlu haftalara girdiğini, mavi-beyazlı takımın da iddialı bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etti.

"VAZGEÇMEYEN TAKIMLAR KAZANIYOR"

Erzurumspor'a gelirken takımı hedefine ulaştırmayı amaçladığını ifade eden Yücel İldiz'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:

* Pazar günü liderle oynayacağız ve çok zorlu bir mücadele olacak. Hem aradaki puan farkını kapatma adına hem de taraftarlara iyi bir futbol seyrettirme adına haftanın derbi müsabakası olacak. Kazanmak istiyoruz, hakemin konuşulmasını değil futbolun konuşulmasını istiyoruz.

* Geldiğimiz günden beri kamuoyunun yakın ilgisini net bir şekilde görüyoruz. Taraftarlar birazcık kımıldamamızı bekliyor. İnşallah pazar günü taraftarımızın da desteğiyle o maçı güzel sonlandırırız diye düşünüyorum. Bu grupta hiç bir şekilde vazgeçmemek, sonuna kadar savaşmak gerekiyor.

* Vazgeçmeyen takımlar kazanıyor, biz de sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz.