Zafer Partisinden Çelenkli tepki

İl başkanı uzun "suyun bulandığı" Horasan Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Tarih: 20.10.2023 15:37 Güncelleme: 18.11.2023 13:41
Zafer Partisinden Çelenkli tepki

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Geçtiğimiz günlerde adı yolsuzlukla anılan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın istifa etmesi üzerine zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdulhamit Uzun Horasan Belediyesi'nin önüne siyah çelenk bırakarak açıklamalarda bulundu. 

Uzun yaptığı basın açıklamasında ise "Değerli Basın mensupları kıymetli Erzurumlular , Kıymetli Horasanlılar, Zafer Partisi Erzurum İl başkanlığı olarak Horasan Belediyesi önündeyiz . İl başkanlığı olarak daha öncede Horasan Devlet hastanesinde yaşanan mobbing olayı için basın açıklaması yapmıştık. Bugün burada belediyede yapılan yolsuzlukların adli ve idari mercilerce de aleni bir şekilde gün yüzüne çıkmasıyla birlikte açıklama yapmaktayız.

Değerli Horasanlılar 
Yapılan vurgun sizlerin parası kiminin tarlası için. kullanacağı gübre parası kiminin traktörünün mazot parası. Çalınan sadece devletin malı değil sizlerin , çocuklarınızın geleceği.

Değerli Horasanlılar Ak parti 2019 yerel seçimlerde Horasan dan yüzde 56 oranında oy almış. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 
Sizlerden rica ediyoruz seçeceğimiz adaylara dikkat edelim oy verirken bir kez daha düşünelim.

Zafer Partisi Erzurum Teşkilatı kurulduğu günden bugüne şehrimizde yapılan bütün yolsuzluğun haksızlığın karşısında durarak Anayasayı ve hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı 

Uzun, konuşmasına son vermeden önce Ahmet Şafak'ın “Memleket Meselesi” şarkısının sözlerini dile getirerek; 
Kiminin bir çek karnesi gibi elinde 
Onlar istikbal kaygısında
Biz Büyük Türk milletinin saygısındayız!

Erzurum’un artık Zaferi Var" söylemlerinde bulundu.