Zelenski, NATO Zirvesi’nde yalnız mı kaldı?

Litvanya'nın başkenti Vilnius kentinde düzenlenen NATO Zirvesi’nden gelen görüntüler viral oldu. Sosyal medyada, ‘Zelenski zirvede yalnız bırakıldı’ yorumları yapıldı.

Tarih: 12.07.2023 12:44
Zelenski, NATO Zirvesi’nde yalnız mı kaldı?

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında resmi akşam yemeği düzenlendi. NATO liderleri yemeğe eşleriyle birlikte katıldı ve toplu fotoğraf çekildi.

Toplu fotoğraf anında objektiflere yansıyan bir kare sosyal medyada viral oldu.Fotoğraflarda, yemeğe eşi Olena Zelenka ile birlikte katılan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin eşi biriyle konuşurken ve diğer liderler birbiriyle selamlaşırken tek başına kaldığını görülüyor.Rusya yanlısı ve NATO karşıtı paylaşımlarda bulunduğu görülen hesaplar tarafından da paylaşılan fotoğraflara, Twitter’da ‘Zelenski, zirvede yalnız kaldı’ yorumları yapıldı.Uluslararası ajanslar tarafından servis edilen karelere ve görüntülere bakıldığında, Zelenski’nin Vilnius’ta zirve boyunca NATO liderleriyle sıklıkla yan yana gelip samimi fotoğraflar verdiği, liderlerle sarıldığı ve el sıkıştığı görülüyor.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile de aynı aile fotoğrafı anlarında sarıldığı görülüyor. HABER MERKEZİ