Zor ama imkansız değil

Muzaffer Bilazer ve talebeleri, ilk maçı unutup İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçına odaklandı. Dadaşlar, bugün İstanbul'a turu atlamak için uçuyor.

Tarih: 27.05.2022 17:51
Zor ama imkansız değil

Çıkmayan candan umut kesilmez

Sinan AYDIN

Play-Off Yarı Final ikinci maçında yarın İstanbulspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maöın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Dadaşlar İstanbul'a zoru başarmaya gidecek. Play-off ilk maçında İstanbulspor ile evinde karşılaşan BB Erzurumspor, binlerce taraftarı önünde rakibine 4-2  mağlup olarak büyük şok yaşstmıştı. 11 kişi saldırıya geçen BB Erzurumspor, kontra atak futbolu ile bilinen İstanbulspor'dan 4 gol yemekten kurtulamamıştı. 

BİR İHTİMAL DAHA VAR

4-2 lik İstanbulspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrası Erzurumspor camiası adeta şok yaşamıştı. Büyük umutlar ile takımlarını desteklemek için stadı dolduran binlerce taraftar, hüsranla sonuçlanan müsabaka sonrası stadı boynu bükük ve tepkili bir şekilde terketmişti. Muzaffer Bilazer ve talebeleri, ilk maçı unutup İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçına odaklandı. Deplasmanda atılan gol avantajı kalktığı için, 4-2 sonrası İstanbuldaki maçı mavi beyazlı takım 2-0 kazanırsa maç uzatmaya gidecek.

CAMİANIN İNANCI SÜRÜYOR

3-0 galibiyetinde ise BB Erzurumspor adını finale yazdıracak. Bu ihtimalleri değerlendirmek isteyen Muzaffer hoca ve talebeleri, antrenmanlarını sürdürdü. Dün yapılan antrenman, tamamen taktik ağırlıklı bir antrenman oldu. Dadaşlar, bugün son bir antrenman yapıp uçakla İstanbul'a geçecek.  Pazar günü İstanbul'da finali kovalayacak olan futbolcular, hocalarına finale kalmak için tur atlayacaklarına dair söz verdiler. Camiada da büyük bir kesim, Erzurumspor'un turu atlayacağına inanıyor.