www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum'da okul sporları heyecanı masa tenisi müsabakalarıyla zirve yaptı. Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında, genç raketlerin Erzurum şampiyonu olabilmek için sergilediği performans izleyenlerden tam not aldı.
5-9 Ocak tarihleri arasında oynanan nefes kesen maçlar sonunda, rakiplerini geride bırakan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Zirve Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin
Okullarını temsil eden sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvada, Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler kategorisinde üstün bir oyun sergiledi. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Cihat Çelikdağ yönetimindeki takım, ortaya koydukları performansla okulun gururu oldular.
Şampiyon kadroda yer alan altın raketler:
"Emeklerin Karşılığını Aldık"
Beden Eğitimi Öğretmeni Çelikdağ, "Turnuva boyunca büyük bir özveriyle mücadele eden tüm öğrencilerimi kutluyorum. Emeklerinin karşılığını alarak il şampiyonu oldular. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan Okul Müdürümüz Zeki Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimiz Erzurum'u en iyi şekilde temsil etmek." dedi.
Bölge Finalleri Başlıyor
Erzurum İl Birincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi, gözünü bölge şampiyonluğuna dikti. Şampiyon ekip, 3-5 Şubat tarihleri arasında Artvin'de düzenlenecek olan Bölge Grup Müsabakaları'nda Erzurum adına şampiyonluk arayacak. Temsilcimiz, Artvin'deki müsabakalardan da başarıyla dönerek Türkiye finallerine adını yazdırmayı hedefliyor.
