Aras elektrik bayrama hazır

Aras elektrik bayrama hazır

Tarih: 15.06.2024 11:49 Güncelleme: 15.06.2024 11:57
Aras elektrik bayrama hazır

Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti noktasında sorumluluk bölgesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren Aras Elektrik ekipleri, Kurban Bayramı’nda da 7/24 görev başında olacak. 
Aras EDAŞ, faaliyet gösterdiği 7 ilde müşterilerine bayramda da kaliteli ve kesintisiz enerji sunabilmek için bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Sorumluluk bölgesindeki müşterilerin mağduriyet yaşamaması adına bayram öncesi yoğun mesai harcayan Aras EDAŞ ekipleri, bölge genelinde il, ilçe ve köylerin yanı sıra kırsal alanlarda da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 
Bayram boyunca müşterilerinin sorunsuz bir bayram tatili geçirmeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayan Aras EDAŞ, teknolojiye yaptığı yatırımlarla dağıtım merkezlerini uzaktan izleyecek. SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi’ndeki teknoloji ile şebekeyi online olarak takip edip; 7/24 sahada görevli nöbetçi ekiplerle, arıza ve kesinti yaşanan bölgelere kısa sürede müdahale edecek. Planlı kesintilerin de iptal edileceği bayramda, takviye ekiplerle kontrol ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. 
Bayram öncesi yoğun mesai yaparak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, “Huzurlu bir bayram yaşanması adına ekiplerimiz ile gerekli tüm önlemleri aldık. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayram boyunca da hiçbir planlı kesinti yapılmayacak ve enerji arzını kesintisiz sağlayacağız. Yaşanabilecek olası arıza ve plansız kesintilere en kısa sürede müdahale edilmesi için de 7 ilde nöbetçi ekiplerimiz görev yapacak.” dedi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı