Bakan Göktaş Erzincan’da hamur yoğurdu gözleme yaptı

Bakan Göktaş Erzincan’da hamur yoğurdu gözleme yaptı

Tarih: 14.06.2025 14:03 Güncelleme: 14.06.2025 14:03
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Bakan Göktaş Erzincan’da hamur yoğurdu gözleme yaptı

      Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da Hünerli Eller Kadın Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışını yaparak burada hamur yoğurdu saç tava üzerinde gözleme yaptı.
      Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a geldi. İlk olarak Erzincan Valiliğini ziyaret eden Bakan Göktaş’ı girişte polis mangası selamladı. Daha sonra Valilik Makamına geçen Bakan Göktaş’a Vali Hamza Aydoğdu brifing verdi.
      Buradan Hünerli Eller Kadın Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışına geçen Bakan Göktaş’a, Vali Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun eşlik etti.
      Hünerli Eller Kadın Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışının ardından Bakan Göktaş burada kadınların yanına geçerek hamur yoğurdu, saç tava üzerinde gözleme yaptı.
      Bakan Göktaş daha sonra Erzincan Belediyesi ve AK Parti Erzincan İl Başkanlığını ziyaret ederek Tunceli’ye geçecek.

      Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı