Nöroloji uzmanları Ağrı Dağı’nda ‘zirve’ yapacak

Nöroloji uzmanları Ağrı Dağı’nda ‘zirve’ yapacak

Tarih: 20.06.2024 13:54
Nöroloji uzmanları Ağrı Dağı’nda ‘zirve’ yapacak

Türk Nöroloji Derneği, asistan ve uzmanların eğitimine katkıda bulunmak için, bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Ağrı Dağı’nda ‘zirve tırmanışı’ yapacak.
Türk Nöroloji Derneği 05-11 Temmuz tarihleri arasında Dernek Başkanı Prof. Dr. Murat Terzi önderliğinde, asistan ve uzmanların eğitimine katkıda bulunmak, aynı zamanda hekimlerin yaşadığı mesleki zorluklara dikkat çekmek için, Türkiye genelinden nöroloji öğretim üyesi uzman ve araştırma görevlilerinin katılımı ile 'Ağrı Dağı Tırmanışı' yapmayı planlıyor. Prof. Dr. Murat Terzi, bu etkinlik ile sadece mesleki bilginin değil, doğayla iç içe olmanın, sınırları zorlamanın da takım ruhunu geliştireceğini belirterek, “Asistan ve uzmanların teorik bilgilerinin yanı sıra fiziksel ve mental dayanıklılıklarını da sınayacakları zirve tırmanışının, onların mesleki gelişimlerine büyük bir katkı sağlayacağına inanmaktayım” dedi.
Türk Nöroloji Derneği Başkanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, asistanlar ve uzmanlar için ‘Ağrı Dağı Tırmanışı’nı düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ağrı Dağı’nın eşsiz manzarasında gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar bu bölgeyi keşfedecekler. Bu tırmanış katılımcılara unutulmaz anlar ve değerli tecrübeler kazandıracak” diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı