Acun Ilıcalı´dan rekor kampanya

Dadaş Acun´dan rekor yardım kampanyası

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Acun Ilıcalı´dan rekor kampanya

Erzurumlu Acun Ilıcalı, Elazığ ve Malatya´daki depremzeler için kanalında yardım kampanyası başlattı. Türkiye TV8 ekranlarına kilitlendi, birkaç saatte 51 milyon Tl toplandı.

 

Sinan AYDIN

 

Elazığ ve Malatya için Türkiye Tek Yürek oldu. Erzurumlu Acun Ilıcalı, Elazığ ve Malatya´daki depremzedeler için TV8´de Tek Yürek Kampanyası gerçekleştirdi. Ilıcalı´nın hazırlayıp sunduğu programda 51 milyon lira toplandı. Elazığ´ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Türkiye, yaralarını sarmaya başladı. Pek çok ünlü isim, maddi ve manevi desteğini açıklarken, büyük bir kampanyaya imza atıldı. Medya patronu Acun Ilıcalı´nın hazırlayıp sunduğu TV8´deki Tek Yürek kampanyasına, bağış yağdı.

 

51 MİLYON LİRA TOPLANDI, REKLAM GELİRLERİ DE EKLENDİ?

 

Birçok iş adamı, sanatçı ve futbolcunun destek verdiği gecede, tamı tamına 51 milyon lira toplandı. Gecede en çok bağışı yapan isim ise 2 milyon lira ile 58 yaşındaki iş insanı Cemil Kazancı oldu. 10 TL karşılığında 1 SMS atanların 2 milyon 200 bin toplanırken, banka hesaplarına direkt para gönderenlerden de 29 milyon lira bağış sağlandı. Ilıcalı, gece boyunca ekranlara gelen reklamların gelirlerinin de bu paraya ekleneceğini açıkladı. Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, yayına bağlanarak yaptığı açıklamada "Futbolcu kardeşlerimiz olarak biz 300 bin TL yardımda bulunuyoruz" dedi. Acun Ilıcalı da Beşiktaşlı futbolcuların duyarlı davranışı üzerine üzerine "Çok teşekkür ediyorum Burak. Bu duyarlılığa sahip olmak çok güzel. Beşiktaş camiasına ne mutlu ki, böyle duyarlı futbolcuları var" ifadelerini kullandı.

 

REKOR BAĞIŞ CEMİL KAZANCI´DAN GELDİ

 

Kanalın yayınına bağlanan iş adamı Hüseyin Özdilek, 1 milyon TL bağışta bulundu. Özdilek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı´ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı´dan gelmiş oldu. Filistin asıllı Ahmet Elser ise 500 bin TL bağışta bulundu. İnegöl Mobilya, depremde evi yıkılan ve zarar gören tüm ailelerin mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı. Bu arada bir başka Erzurumlu Nusret Gökçe ise Türkiye´deki işletmelerinin 1 günlük kazancını depremzelere bağışlayacağını açıklayarak büyük takdir kazandı. Yardım kampanyası canlı yayınına birçok Erzurumlu da telefonla bağlanarak yardım yaptı.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı