Başkan Dölekli, Ak Parti İl Başkanı Öz´e "Bir Pasin Kitabı"nı hediye etti

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet emin Öz´ü ziyaret edip, Bir Pasin Kitabı´nı hediye etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Başkan Dölekli, Ak Parti İl Başkanı Öz´e

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ü ziyaret ederek, Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu tarafından yazılan ve Pasinler Belediyesi tarafından bastırılan Bir Pasin Kitabı´nı hediye etti.
Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Kültürel ve ilmi faaliyetler denilince akla gelen ilk isimlerden olan, özellikle tarih konusundaki çalışmalarıyla Erzurum´un en kıymetli ilim insanları arasında yer alan, AK davanın dadaş gönüllerde yeşermesi için gece gündüz çalışan AK Parti İl Başkanımız Mehmet Emin Öz beyefendiye beğenerek okuyacaklarını düşündüğümüz Bir Pasin Kitabı´mızı hediye ettik" dedi.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli´nin takdim ettiği Bir Pasin Kitabını severek okuyacağını, kendisinin de Pasinler´de okuması dolayısıyla Pasinlerli saydığını, Pasinler´e ayrı bir muhabbet duyduğunu dile getirdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı