BB Erzurumspor Mayıs başında topbaşı yapabilir

Mavi Beyazlı takımda teknik heyet ve yönet sürekli görüşmv halinde, federasyondan gelecek haberi bekliyor. Haziran´da liglerin başlaması ihtimali kesinlik kazanırsda, takım Mayıs ayı başında toplanarak antrenmalara başlayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurumspor Mayıs başında topbaşı yapabilir

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor´un Mayıs ayı başlarında topbaşı yapma ihtimali olduğu öğrenildi. Tüm dünyayı etksi altına alan ve onbinlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Koronavirüs salgını sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, ligleri erteleme kararı almıştı. Salgının devam ettiği Türkiye´de liglerin ne zaman başlayacağı ise merak konusu.

HAZİRAN BAŞI LİGLER BAŞLAYABİLİR

TFF Başkanı Nihat Özdemir, önceki gün yaptığı açıklamada Liglarin Haziran ayının başlarında başlama ihtimali olduğunu bildirmişti. Bu açıklama sonrası kulüplerde kemndi hazırlıklarını yapmaya başladı. TFF 1. Ligde Süper Lige çıkma mücadelesi veren BB Erzurumspor´da da yönetim ile teknik heyetin toplantılar yaptığı, gidişata göre Mayıs ayı başında takımı toplama planı olduğu öğrenildi.

BB ERZURUMSPOR MAYIS AYI BAŞINDA TOPLANABİLİR

Futbolcuların ülke içindv dağıldığı BB Erzurumspor´da, teknik heyetle futbolcuların sürekli irtibat halinde olduğu, masörlvr ve antrenörler tarafından futbolculara bulundukları ortamda yapabilmeleri için bir dizi videolu antrenman programı verildiği öğrenilmişti. Mavi Beyazlı futbolcuların bir kısmının memlekinde olduğu bir kısmının ise arkadaşları ile buluşup salgının geçmesi için kendini korumaya aldığı öğrenildi. Teknik heyet ve yönetimin görüşme halinde olduğu ve federesyondan gelecek cevabı beklediği, Nisan sonuna kadar aksi bir gelişme olmaması durumunda takımı Mayıs ayının ilk günlerinde toplayarak antrenmanlara başlamayı düşündüğü öğrenildi.  


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı