Palandöken´de kadınların leğen-board keyfi

Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde Leğenle (Leğen-board) yaparak kayıp gönüllerince eğlenen kadınlar renkli görüntüler oluşturdu. Sabunu koydum türküsünü söyleyip hem oynadılar hem coştular.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Palandöken´de kadınların leğen-board keyfi


İstanbul Kartal Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Nurcan Karadağ başkanlığında düzenledikleri 5 günlük gezi kapsamında Erzurum´a gelen kadınlar, Palandöken Kayak Merkezinde çamaşır leğeniyle (Leğen-board) kayarak gönüllerince eğlendiler.
Çocukluklar gibi heyecanlanıp eğlendiler
Kadınlar, Palandöken´de leğenlerle kayarak çocukluklarını yaşadıklarını söylediler. Leğenlerini alan kadınlar, Leğen-board yarışlarında birbirinden ilginç görüntüler oluşturdu. Gönüllerince eğlendiklerini söyleyen kadınlar, ?Erzurum´u çok sevdik, Türkiye´de çoğu kayak merkezlerine gittik ama Palandöken muhteşem, Hele ki Leğenle (Leğen-board)yaparak kaymak müthiş harika dediler.
Program yapımcısı Yalçın: ´´Amacımız kış turizmine hizmet etmek?
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yayınlanan Kardan Adam program yapımcısı ve sunucusu Salih Yalçın: ´Yaklaşık 13 yıldır birçok yerel TV´de yaptığım Kardan Adam programı´ ´Halk nazarında büyük ilgi gördü. Şimdi de sahibi olduğum kartv.net internet sitesi üzerinden yayın yaparak izleyicilerime ulaşmaya çalışıyorum. Amacım ´Erzurum Palandöken Kayak Merkezini Kış Turizminde Dünyaya tanıtmaktır. Bu tür etkinlikler yeni buluşlar ile farkındalık oluşturmaktır. Katkılarından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyesine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı