Tarımda yapılacaklar telekonferansla anlatıldı

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdür Osman Akar, Bakan Pakdemirli ile telekonferans yöntemi ile koordinasyon toplantısı yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tarımda yapılacaklar telekonferansla anlatıldı

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdür Osman Akar ile telekonferans yöntemi ile koordinasyon toplantısı yaptı. Erzurum´da tarım alanında yapılacakların anlatıldığı telekonferans toplantısı, aynı anda 81 ilin tarım ve orman müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcıları , Genel Müdürler ve 81 İl Müdürünün katılımı ile hizmetlerin aksamaması ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildi.

TARIMSAL FALİYETLER SÜREÇTEN ETKİLENMEDEN SÜRDÜRÜLECEK

Çiftçi ve üreticilerin süreçten etkilenmemesi, vatandaşların gıdaya ulaşması noktasında alınacak önlemler, gıda arzı ve güvenliği, fiyat hareketlenmelerinin takibi ve tarımsal faaliyetlerinin süreçten etkilenmeden sürdürülebilmesi çerçevesinde, üretime ara vermeden izlenmesi gereken yol ve alınacak tedbirler ele alındı. İl tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, toplantının oldukça vvrimli geçtiğini, Erzurum´da ekiplerin tarımsal alanda çalışmalarını salgına karşı kendi tedbirlerini da alarak saha çalışmalarınıs aralıksız sürdürdüklerini söyledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı