Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC´den Forum Erzurum´a gümüş ödül

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC tarafından Viyana´da gerçekleştirilen törende Forum Erzurum, ?Kimliğini Göster, İndirimi Yakala? kampanyası ile ?Satış Etkinleştirme? kategorisinde SOLAL Gümüş Ödülü´nün sahibi oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC´den Forum Erzurum´a gümüş ödül


Alışveriş ve eğlencenin adresi Forum Erzurum, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC´nin Viyana´da düzenlediği ödül töreninde ?Kimliğini Göster, İndirimi Yakala? kampanyası ile ?Satış Etkinleştirme? kategorisinde SOLAL Gümüş Ödül aldı.
Atatürk Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarına özel olarak indirim/fırsat hazırlanan kampanyada Atatürk Üniversitesi kimlik kartına sahip olan herkese, Forum Erzurum´da 35 farklı markada ekstra özel indirimler ve fırsatlar sunulmuştu. Ödülle ilgili konuşan Forum Erzurum Müdürü Caner Sabaner, şunları söyledi: ?Atatürk Üniversitesi´nin Türkiye´nin geleceğinde öncü olacak nesillerin yetişmesinde üstlendiği önemli rolün bilinciyle düzenlediğimiz kampanyanın uluslararası arenada ödül alması güzel şehrimizin ve bizlerin ortak gururudur. Forum Erzurum Alışveriş Merkezi, Erzurum´un alışveriş ve eğlence adresi olma misyonunu bundan böyle de kararlılıkla sergileyecektir.?


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı