YAŞLILARA HANIM ELİ DEĞDİ!

İspirli kadınlardan örnek dayanışma!

Tarih: 01.01.0001 00:00
 YAŞLILARA HANIM ELİ DEĞDİ!

-ÖZEL-

Kış aylarında evlerinde kalamayıp hastanede kalan yaşlıların bakımını, İspirli kadınların oluşturduğu dernek üstlendi. Hanımeli Ortak ve Sosyal Yaşam Derneği üyesi kadınlar, yaşlılara bakması için 2 bakıcı kadın tuttu, maaşları ise yardımseverler tarafından ödeniyor.

 

Sinan AYDIN

 

İspirli kadınlar, kurdukları dernek aracılığı ile birbirinden farklı dayanışmaya imza atarak örnek teşkil ediyorlar. İspir´e belediye başkanı seçilen Ahmet Coşkun´un himayesinde kurulan Hanımeli Ortak ve Sosyal Yaşam Derneği Yönetimindeki hanımlar, birlik ola ve sahiplenme adına örnek bir çalışmaya imza attılar. Dernek üyesi kadınlar, kış aylarında evlerinde kalamayıp İspir devlet hastanesinde kalan yaşlıların bakımı için iki bakıcı kadın tutup maaşını ödemeyi üstlendiler. İspirli kadınların dayanışması, belediye başkanı Ahmet Coşkun´u da duygulandırdı.

 

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL

 

Başkan Coşkun, ?? İşte dayanışma, bir olma birlik olma , birbirimizi sevme ve sahiplenme. Tebrik ediyorum Hanimeli Ortak ve Sosyal Yaşam Derneğini ve yönetimindeki tüm hanımefendilerimizi. Yeni yılınız güzel ve hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah. Sevgili Arkadaşlarım, İspir´de kurduğumuz Başkanlığını üstlenmekten onur duyduğum Hanımeli Ortak Ve Sosyal Yaşam Derneği olarak amacımız iyiliklere ve güzelliklere STK aracılığı ile yol açmaktı. Yaptığımız bir çok güzelliklerin yanında şimdi de 1 ay önce İspir Devlet Hastanemizde kış aylarında evlerinde kalamayıp hastanemizde konaklamak zorunda kalan yaşlılarımızın bakımını dernek olarak üstlenmekti. Bu noktada yaşlılarımıza öz veri ile bakan Emine ve Pınar ablamıza çok teşekkür ediyor,  1 aylık maaşlarını karşılayan ve isminin açıklanmasını istemeyen iş adamlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.  Dernek yönetimimizdeki yol yürüdüğüm arkadaşlarıma ve hastane yetkililerine emeklerinden dolayı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hayat paylaşınca ve sevince güzel´´ diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı