250 Bin TL´lik emanet sıvı yağı satmaya çalışan 2 kişi Tosya´da yakalandı

Kastamonu´nun Tosya İlçesinde Jandarma ve Emniyet güçleri yapılan operasyonla yaklaşık 250 bin TL değerinde yemek yağı dolandırıcılığı ve hırsızlığını önledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
250 Bin TL´lik emanet sıvı yağı satmaya çalışan 2 kişi Tosya´da yakalandı


Edinilen bilgiye göre bir nakliye firmasına sahte evrak veren ve nakliyeci olduğunu belirten bir kişi, Erzurum´a götürmek üzere Çorlu´daki bir yağ fabrikasından 59 B plakalı tıra 250 bin TL değerinde 4 bin 300 tenekeden oluşan 21 bin 560 kg sıvı yağ yükledi. İstanbul´a geldiğinde yüklediği yağları satmaya çalışan kişi, olayın fark edilmesi üzerine yağ yüklü TIR´ı başka bir şoföre devrederek yola devam etmesini istedi. İkinci şoför de Erzurum´a gitmek üzere tır ile yola çıktı. İstanbul´dan gelen ihbar üzerine Tosya İlçe Jandarma ve Emniyet ekiplerini harekete geçirdi.
D-100 Karayolundan geçen araçları kontrol eden jandarma ekipleri, Çorlu´da bir fabrikadan aldığı 250 bin TL değerinde 21 bin 560 kg sıvı yağ yüklü tırı Tosya´dan geçerken yakaladı. Adı öğrenilemeyen tır sürücüsü, ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına getirilirken olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı