4 çocukla karanlıkta kalan Demir ailesi, yaşam mücadelesi veriyor

Mum ışığıyla aydınlanan aile kesilen elektriklerini açtırabilmek, 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor

Tarih: 01.01.0001 00:00
4 çocukla karanlıkta kalan Demir ailesi, yaşam mücadelesi veriyor

Erzurum´da 4 çocuklu Demir ailesi, karanlıkta yaşam mücadelesi verirken borç nedeniyle kesilen elektriklerini açtırabilmek ve 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor. 
Erzurum´un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde babadan kalma gecekondu evinde hayatlarını sürdüren 4 çocuklu Ümit (36) ve Nurten Demir (32) çifti, 3,5 bin TL civarındaki elektrik borçlarını ödeyemeyince karanlıkta kaldı. Demir çiftinin elektrikleri biriken borç nedeniyle yaklaşık 15 gün önce kesildi. 
Ailenin, 4 gün önce de dördüncü bebekleri sezaryenle dünyaya geldi. Hastaneden taburcu olup evine gelen anne Nurten Demir´in yaşam mücadelesi görenlerin yüreklerini sızlattı.
Yaren (8), Baki (4), Sevgi (2) ve 4 günlük Filiz adındaki çocuklarıyla karanlıkta kalan Nurten Demir, "Kesilen elektriğimizi açtırabilmek ve 4 günlük bebeğime bez alabilmek için bize yardım edin" dedi.
Eşi Ümit Demir´in gözündeki problem dolayısıyla iş göremez halde olduğunu, bir süre çalıştığı yerden de çıkarılması üzerine işsiz olduğunu ifade eden Nurten Demir, "Mum ışığında hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bebeğim daha 4 günlük. 4 çocukla çok zor şartlar altında yaşamaya çabalıyoruz. Bebeğime bez alacak paramız yok. Hayırsever iş adamları ne olur bize yardım edin. Elektriğimizi açtırın. Çok zor durumdayız" diyerek gözyaşlarına boğuldu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı