4. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi Erzurum´da gerçekleşti

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
4. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi Erzurum´da gerçekleşti

Muhasebe ve finans alanında yapılan en geniş katılımlı kongrelerden biri olan Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi´nin 4´üncüsü, Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı öncülüğünde Erzurum´da gerçekleşti. 
Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, çok sayıda bilim adamının katıldığı dev bir etkinliğe imza attı. 4. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi bu yıl 13-17 Aralık 2017 tarihleri arasında Erzurum´da Snow Dora otelde gerçekleşti. Ekonomi dünyasında bilimsel gelişmelere katkı sağlayan bilim insanlarının yoğun katılımının olduğu kongrede, 126 bildiri sunuldu.
Bilim dünyasına büyük katkı
Kongreye yurtiçinden ve yurt dışından çok sayıda akademisyen, Muhasebe ve Finans alanında uzman isimler ile öğrenciler katıldı. 77 muhasebe, 49 finansman bilim dalında; 126 bildirinin sunulduğu kongre, Bilim ortamına katkı sağlayan, ilginin ve katılımın yoğun olduğu dev bir etkinlik olarak adını tarihe yazdırdı.
Açılış oturumu Atatürk Üniversitesi Oditoryum´da gerçekleştirilen Kongrede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi, YMM ve Devlet Eski Bakanı Masum Türker, Erzurum SMMM Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu ile Muhasebe ve Finans alanındaki mesleki sivil toplum kuruluşlarının başkanları konuşmacı olarak yer aldılar.
Erzurum´a ilk kez geldiler
250´nin üzerindeki konuğun pek çoğu Erzurum´a daha önce gelmediklerini, Kongrenin Erzurum´da yapılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Akgüloğlu´na teşekkür
Muhasebe ve finans alanında yapılan en geniş katılımlı kongrelerden biri olan Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi, Erzurum´un tanıtımına da önemli katkı sağladı. Yurt içinden ve yurt dışından kongreye katılanlar, Palandöken´le ilk defa tanıştıklarını dile getirirken, Yarıyıl tatili için şimdiden Palandöken´de yer ayırttıklarını aktardılar. Kış turizminin gözde merkezlerinden Palandöken´le tanışmalarına da vesile olan kongrenin, Erzurum´da gerçekleşmesini sağlayan Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu´na teşekkürlerini ileten katılımcılar, Kongre süreci boyunca müthiş bir ev sahipliğine Erzurum´un imza attığını aktararak, etkinliğe katkı sunanlara teşekkürlerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı