6 ayrı noktada su arızası giderildi

6 ayrı noktada su arızası giderildi

Tarih: 25.11.2023 10:41
6 ayrı noktada su arızası giderildi

Hakkari Belediyesi ekipleri, soğuk havaya rağmen yaptıkları hummalı çalışma sonucunda 6 ayrı mahalledeki içme suyu arızasını giderdi.
Hakkari Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu mesaisi gözetmeksizin vatandaşın mağdur olmaması için geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri Yeni, Karşıyaka, Berçelan ve Biçer mahalleleri olmak üzere birçok noktada meydana gelen içme suyu arızasına müdahale etti. Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için sabah saatlerinde çalışma başlatan ekipler arızayı giderilerek yeniden birçok noktaya su akışını sağladı. Ekiplerin başında bulunan Su Şefi Osman Budakbeyoğlu, Hakkari'nin coğrafi yapısı nedeniyle zorlu bir yer olduğunu belirterek, çok sayıda su arızasına müdahale ettiklerini belirtti.
Kar yağışı olmadan kentteki bütün su arızalarını kısa sürede gidermek için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten, Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerin hafta sonu mesaisi demeden çalışmaların sürdüğünü belirttiler.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı