“Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı

EBYÜ “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı

Tarih: 21.09.2023 11:51
 “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde (EBYÜ) öğrencilerin ihtiyaç ve talepleri konusunda rehberlik edecek “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, öğrenci odaklı bir yaklaşımla hareket ederek öğrencilerin talepleri ve ihtiyaçları istikametinde çeşitli hizmetler sunuyor. Öğrenci danışma bürosu da bu hizmetlerin önemli bir parçası olarak öğrencilere rehberlik edecek.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerde hizmet verecek olan öğrenci danışma bürosunu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Levent, danışma bürosunda görevli personelle bir araya gelerek öğrencilerin talepleri konusunda bilgi aldı. Öğrencilerin memnuniyeti ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini ifade eden Levent, öğrenci danışma bürosunun etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi. Büroda incelemelerde bulunan Rektör Levent öğrenci danışma bürosunun önemine vurgu yaparak, öğrencilerin üniversite deneyimlerini en iyi şekilde geçirmeleri için destek sağlanması gerektiğini belirtti. Öğrenci danışma bürosu hakkında bilgi veren Rektör Levent, “Üniversitemizde kurulan danışma bürosu ulaşım, barınma ve yemek hizmeti gibi genel konularda öğrencilere rehberlik hizmeti sunacaktır. Bu ziyaretimizin amacı da üniversitenin bu öğrenci odaklı yaklaşımını daha da güçlendirmek için atılan önemli bir adımdır” dedi.
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Uğurtürk de Rektör Levent’e eşlik etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı