özel eğitimli öğrencilere Kızılay’dan şenlik

Diyadin’de özel eğitimli öğrencilere Kızılay’dan şenlik

Tarih: 14.08.2023 16:22
 özel eğitimli öğrencilere Kızılay’dan şenlik

AĞRI (İHA) - Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, Kızılay İlçe Şubesi, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için bir şenlik düzenledi.
Şenlikte öğrencilerle oyunlar oynandı, yüz boyama yapıldı ve hediyeler verildi. Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, etkinliğin “Sevgi ve Engelsiz Yarınlara Hep Birlikte” başlığı altında gerçekleştirildiğini ve özel öğrencilerin neşeli gününe ortak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Tatlı, Kızılay olarak kent genelinde yaşanan sel ve doğal afetlerden etkilenen vatandaşların yanı sıra ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Tatlı, “Kızılay olarak durmadan çalışmaya kapı kapı dolaşıp yardımları dağıtmaya devam ediyoruz. Son 10 gün içerinde Ağrı Aşevinden her gün 3200 kişilik yemek, Doğubayazıt Aşevimizden her gün 1000 kişilik yemek, Tutak Aşevimizden her gün 250 kişilik yemek dağıtımları yapılmıştır.” dedi.
Kızılay Diyadin İlçe Şubesi, özel eğitimli öğrencilere yönelik düzenlediği şenlikle hem onlara eğlenceli bir gün yaşattı hem de Kızılay’ın insani yardım çalışmalarını anlattı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı