Acun Ilıcalı´dan EYOF´a davet

11-18 Şubat tarihleri arasında uluslararası dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapamaya hazırlanan Erzurum´a, Acun Ilıcalı´da TV8 ekranlarında yaptığı tanıtımla destek verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Acun Ilıcalı´dan EYOF´a davet


Bulunduğu her platformda Erzurum´un ismini duyuran Acun Ilıcalı bir vefa örneği daha göstererek 11-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak EYOF için, sahibi olduğu TV8 ekranlarından Erzurum´a ve hemşerilerine destek oldu. Kendi sunumuyla tüm Türkiye´yi Erzurum´a davet eden Ilıcalı, EYOF için geri sayımın başladığını belirterek "Avrupa´nın en önemli kış merkezlerinden biri olan ve daha öncede uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Erzurum, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali´nin 13´üncüüsü için konuklarını ağırlamaya hazır. Geleceğin olimpiyat sporcuların bir araya geleceği, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali 11-18 Şubat tarihleri arasında 40 ülkeden 832 sporcunun katılacağı bu dev organizasyonda ülkemizi 69 genç sporcumuz temsil edecek. ?dedi.
Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali´ne Türkiye ilk kez ev sahipliği yapacağının altını çizen Acun Ilıcalı " Yıldızların yarışacağı EYOF 2017 Erzurum´da, müsabakalar Palandöken ve Konaklı Tesisleri, Kayakla Atlama Kuleleri, Curling, Buz hokeyi, Buz Pateni, Short Track salonlarında düzenlenecek. 11-18 Şubat tarihleri arasında hepinizi kış sporları atmosferine doyamayacağınız EYOF 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali´ne, Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi´ne bekliyoruz." diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı