"Aile İçi İletişim" semineri

Polis adaylarına "Aile İçi İletişim" konulu seminer verildi

Tarih: 30.11.2023 08:37 Güncelleme: 30.11.2023 08:38

Erzincan kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Zirve Buluşmaları" programının konuğu, Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerine "Aile İçi İletişim" konulu seminer verdi.
Vali Hamza Aydoğdu, yaptığı konuşmada aile kurumunun önemini vurgulayarak, "Aile, toplumun temeli; sağlıklı iletişim ise aile bağlarını güçlendiren en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle vereceği değerli bilgiler için Alişan Kapaklıkaya'ya teşekkür ediyorum." dedi.
Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya akşam saatlerinde de Binali Yıldırım Üniversitesi'nde öğrenci ve vatandaşların katılımıyla "Aile İçi İletişim" konulu seminer verdi.
Yaptığı esprilerle insanları güldüren, zaman zaman kendi hayatından sunduğu örneklerle de duygusal anlar yaşatan Alişan Kapaklıkaya, konferansında sevginin emek istediğini, bakım istediğini, ilgi istediğini anlatarak evlilikte birlikte oluşturduğumuz sevgi çınarına emek vermemiz gerektiğini söyledi.
Aile içi iletişimde toplumumuzun hep batının dayattığı aile içi iletişim kanallarını kullanmaya çalıştığını söyleyen Kapaklıkaya, “Bizler hep batının bize dayattığı aile içi iletişim kanallarını eşler arasında kullanmaya çalıştık. Çocuklarımızı da o kanaldan besledik. Gerek aile içi etkili iletişimde gerekse çocuklarımızı yetiştirme sürecinde tertemiz tarihimize ve kültüre göz atmamız, ondan feyiz alarak aile içinde eşlerimizle ve çocuklarımızla etkileşimimizi dizayn etmemiz daha yerinde olacaktır” diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı