Ayatay “Yeşil vatanımızı hep birlikte korumalıyız"

Ayatay “Yeşil vatanımızı hep birlikte korumalıyız

Tarih: 07.03.2024 13:55 Güncelleme: 07.03.2024 14:17
Ayatay “Yeşil vatanımızı hep birlikte korumalıyız

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki birimlere 2024 yılındaki faaliyetlerle ilgili hizmet içi eğitimler yapıldı. 
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılı Bölgesel Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde; İşletme Ve Pazarlama, Ağaçlandırma ve Silvikültür ,Fidanlık, Planlama ,Orman Zararlılarıyla Mücadele, Orman Yangınlarıyla Mücadele , Kurum Kültürü ve Protokol kuralları konulu eğitimlerin ilk bölümünde Ağrı, Iğdır, Erzincan, Refahiye ,Kars ve Sarıkamış İşletme Müdürlüğünde ikinci bölümü Ardahan, Oltu, Şenkaya, Erzurum Orman İşletme Müdürlüklerinde İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Ağaçlandırma Toprak Muhafaza Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 
Hizmet İçi Eğitim Programı, Orman Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda Mali İşler, Personel, Ekosistem Hizmetleri, Kadastro ve Mülkiyet, İzin İrtifak, Orköy, Basın ve İletişim ile Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü görev alanlarında bulunan iş ve işlemlerin daha etkin ve mevzuata uygun yürütülmesi amacıyla yapılan Bölge Müdürü Oktay Ayatay Başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, teknik personeller, saymanlar ve ilgili şubelerde görev alan sorumlu personellerin katılım sağladığı eğitimle 2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programımız tamamlandı. 
Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay “185 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Orman Genel Müdürlüğümüz adına yeşil orman teması ile yeşil vatanımızı korumak, geliştirmek, genişletmek, ülkemizin ve bölgemizin yeşil örtüsünü muhafaza edip artırmak, daha yaşanabilir bir dünya için fedakarca mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalışmakla görevliyiz. Bilgili ve ilgili olmalı, yaptığımız işleri hangi mevzuata göre yaptığımızı bilmeliyiz. Mevzuattan ayrılmadan yapamayacağımız işleri niçin yapamadığımızı talep sahiplerine ilgiyle izah etmeliyiz. Yaptığımız ve yapacağımız her işin mutlaka hesabını vereceğimizi bilelim. Şeffaf, İçi temiz, dışı temiz, çalıştığı mekanlar temiz bir yönetim anlayışında olalım. Zamanı iyi değerlendirmeliyiz, Zaman bizim için bir sermayedir. Planlı olalım. Günü, haftayı, ayı ve yılı iyi planlayalım. İyi bir yönetici parayı, zamanı ve insan kaynağını en iyi şekilde yöneten ve geleceği planlayan kişidir" dedi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı