Aydemir Aziziye Belediyesinin konuğuydu

Aydemir Aksakallı Paşa´nın acısını paylaştı

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aydemir Aziziye Belediyesinin konuğuydu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Cumhurbaşkanımızın çizdiği AK Ufukta kaydedilen Ak Belediyecilik modeli milli iradeye ram olmak anlayışını ifade eder. Aziziye´de vurgulanan mükemmel belediyecilik, halka hizmeti hakka hizmet bilenlerin eseridir.´ dedi. 
2019´A DOĞRU ERZURUM BEKLENTİLERİ
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Muhammed Cevdet Orhan´la Vizyon 2023 beklenti ve öngörüleri noktasında istişarede bulundu. Hafta içinde Ankara´da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkanlığında, Erzurum AK Parti Milletvekillerinin katılımıyla kaydedilen ?2019´a doğu Erzurum Ekonomik Beklentileri´ forumu hakkında bilgi verdi.
BAŞKAN ORHAN´LA VİZYON 2023 İSTİŞARESİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve ekibince gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, Erzurum´un belediyecilik alanında marka bir şehir haline geldiği, mesai mefhumu tanımadan halkla bütünleşen ve onların feraset ve basiretinden kaynaklanan beklentileri birer eser halinde ortaya koyan Belediye başkanlarına müteşekkir olduklarını kaydetti.
AZİZİYE BELEDİYESİ, AK BELEDİYECİLİĞİN YÜZAKLARINDAN
Aziziye Belediyesinin marka bir belediyecilik sergilediğini belirten Milletvekili Aydemir, ?Belediye hizmetleri ak siyasetin yüz akı yansımalarıdır. Aziziye Belediyemiz ve İlçemizin genç ve çok başarılı Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan bey bu hale net bir örnektir. Ziyaret edip çalışmaları değerlendirdik. Başarıları daim olsun inşallah.´ değerlendirmesinde bulundu.
AYDEMİR AKSAKALLI PAŞA´NIN ACISINI PAYLAŞTI
Aziziye Belediyesi ziyareti sonrasında Lalapaşa Camisinde Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa´nın kayınvalidesi Zahide Gönül için gerçekleştirilen mevlide katılan Milletvekili Aydemir, taziyelerini sundu.
LALAPAŞA ERZURUM´UN MANEVİ DURAKLARINDAN
Milletvekili Aydemir, ?15 Temmuz kahramanı Zekai Aksakallı Paşamız, anne, kardeş ve son olarak kayınvalide acısını peş peşe yaşadı. Rahmete uğurladığımız kayınvalidesi için okutulan mevlide katılıp dualara iştirakle pay sahibi olduk. Teyzemizin mekanı cennettir inşaallah.´ niyazında bulundu.
Lalapaşa Camisi İmamhatipleriyle de görüşen Milletvekili Aydemir, Erzurum´un manevi tarihini tarif ve tasvir eden Lalapaşa Camisi cemaatiyle sohbete katıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı