Aydemir: ?Kudüs mukaddes gönül adresimizdir´

Aydemir: ?Allah var, ne yapsalar boş´

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aydemir: ?Kudüs mukaddes gönül adresimizdir´

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Üstad Sezai Karakoç´un ?Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır/ Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır.´ dizelerini hatırlatarak, ?Kudüs ve Mescid-i Aksa İslam Alemi´nin ortak değeri ve ortak davasıdır. Kim ne karar alırsa alsın, batıl zail olacak, hak tecelli edecektir.´ dedi. 
?MESCİD-İ AKSA DAVASI BİR NAMUS DAVASIDIR´
İslam Aleminde, Mescid-i Aksa davasının ?bir şeref, namus ve varlık davası´ olarak imani bir kabul gördüğünü kaydeden Milletvekili Aydemir, Edip Cahit Zarifoğlu´nun ??Kudüs, bir sınav kağıdı, her Mü´min kulun önünde? vurgusunu yineleyerek, Türkiye´nin Kudüs´le ilgili gelişmeleri takip ettiği, İsrail´in başkenti olması yönündeki kararın geri alınması yolunda her türlü çabayı gösterdiğini, AK önder Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ABD tarafından alınan Kudüs´ün israil´in başkenti olması yolundaki kararının geri alınması yolunda küresel vicdanı ortak paydada buluşturarak uyandırdığını ifade etti.
AK ÖNDER KUDÜS MESELESİNDE DÜNYAYI AYAĞA KALDIRMIŞTIR
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Türkiye´nin lideri, yeryüzündeki mazlum millet ve devletlerinde hamisi, İslam Coğrafyasındaki sorunları çözmede bir önder olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ? ?Biz müslümanlar için, mübarek beldelerimizi korumak imkan değil, iman meselesidir.´ diyen AK Önderimiz, Kudüs Meselesinin de çözülmesi yolunda tarihi girişimlerde bulunuyor. O´nun önderliğiyle İslam Coğrafyası Kudüs konusunda tek yürek olmuştur. Kudüs için ABD tarafından alınan yanlış ve yanlı karar mutlaka düzelecektir.´ dedi.
AYDEMİR: ?KUDÜS MÜBAREK VE MUKADDES ADRES´
Kudüs ve Mescid-i Aksa´nın Hazreti Davut´tan Hazreti Süleyman´a, Hazreti Musa´dan Hazreti İsa´ya, Hz Peygamberimizden İslam Ümmetine, bir mukaddes yadigar ve değer olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ?Cenab-ı Hak, ?Allah´ın mescidlerinde, O´nun adının zikredilmesini engelleyip, onların harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır? buyuruyor. Mukaddes bir adres olan Kudüs´ün statüsüyle oynamaya kalkışanlar, mutlaka zelil olacaklardır. Hak daima galip gelecektir´ ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı