Aydemir: ?Mescidi Aksa gönül adresimizdir´

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Vakit; Mescidi Aksa´nın mazlum, Kudüs´ün mağdur olduğu bir süreçte, Mirac´ın manasına yüreklerini eriştirenlerin düşünme, hali sorgulama; ilahi ahd ve vazifelere sahip çıkma vaktidir. Ahdimiz ülkemizde olduğu gibi İ

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aydemir: ?Mescidi Aksa gönül adresimizdir´

?DEĞMESİN MABEDİMİN GÖĞSÜNE NAMAHREM ELİ´ 
Mirac´ın ibadet ve taat maverasında bir manaya işaret ettiği, İslam Dünyasının kendini sorgulama, inananların verilen mesajı anlama kaydını düştüğünü paylaşan Milletvekili Aydemir, ?Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli´ imanına sahip Yüce Milletimizin niyazı, Kudüs´ün esaretten, mübarek mekan Mescidi Aksa´nın mağduriyetten kurtarılması yolundadır. ? aktarımında bulundu. 
MİRAC´IN MANASI 
Mirac gecesinin nefsi hesap ve beklentiler odağında değil, ortak ve mukaddes değerlere sahip çıkma ve bu noktada mevcut durumla yüzleşme mihveri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ?Golan´ı istilacılara peşkeş çeken, Gazze´de ölüm yağdıran, Kudüs´ü zalimlere teslim edenleri, bir kez daha telin ediyoruz. ? dedi. 
İSLAMI ASRIN İDRAKİNE SÖYLETMEK 
Mirac´ın Müslüman yüreklerinin toplu atmasını ifade ettiği, yaşamın manasını İla´yı kelimetullaha teslim olma tarifiyle kaydettiğine vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ?Mirac´ın mesajı ?Asrın idrakine İslamı söyletmek´, inancımızın hak, adalet, kardeşlik çağrılarını paylaşmaktır. Bir yükselişi temsil eden vakitte, inanan herkes kardeşlik imanını tazelemeli, dualarımız Mescidi Aksa´da buluşmalıdır´ değerlendirmesini yaptı. 
DEĞERLERE SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI 
Mirac Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye´nin insanlık vicdanı uyandıran tek ülke olduğu, birlik ve bütünlüğüyle İslam Aleminin umut coğrafyası konumunda bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, ?Kurani imanla özdeşleşmiş milli irademiz, Kudüs´e, Mescidi Aksa´ya ve bu mekanların temsil ettiği değerlere sahip çıkmayı ebediyen sürdürecektir.´ dedi. 
BATIL ZAİL OLACAKTIR 
Milletvekili Aydemir, ?Zulmü alkışlamayan, zalimi asla sevmeyen Yüce milletimizin odağında İslam Aleminin Mirac´ını tebrik ediyor, Mescidi Aksa´da sergilenen zulme karşı Tevhid ve Vahdette buluşmanın tek çare olduğunu kaydediyor, Milli Şairimiz Akif´in; Âtiyi karanlık görerek azmi bırakmak/ Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak´ tespiti paylaşıyoruz. İnanıyoruz ki Mescidi Aksa zulümden kurtulacak, Hak yine galip gelecek ve batıl inşallah zail olacaktır.´ mesajını verdi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı