Aytemiz Alanyaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında Akhisarspor´u 2-1´lik skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aytemiz Alanyaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı


Sezona Sivasspor, Ankaragücü ve Galatasaray mağlubiyetleriyle başlayan Aytemiz Alanyaspor, aldığı yenilgiler sonrasında Göztepe, Trabzonspor ve Kasımpaşa´dan 3 puan alarak durumu eşitledi. Son olarak 7. haftada iç sahada Akhisarspor ile mücadele eden turuncu-lacivertliler, Manisa ekibini 2-1 mağlup ederek, galibiyet serisini 4´e çıkarmış oldu. Akdeniz temsilcisi, 8. haftada oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak, bu seriyi sürdürmenin peşinde. 

Kasımpaşa´ya ortak 
Süper Lig´de Akhisarspor´u 2-1 mağlup edip galibiyet serisini 4 maça çıkaran Alanyaspor, bu sezon Kasımpaşa´nın rekoruna ortak oldu. İstanbul temsilcisi ilk 4 haftada Çaykur Rizespor´u 3-2, Sivasspor´u 3-0, Başakşehir ve Ankaragücü´nü de 2-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Bu sezon ligde, Kasımpaşa ve Alanyaspor haricinde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan takımın olmaması dikkat çekiyor. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı