Aziziye Belediyesi’nden TROY kararı

Elimiz kolumuz bağlı oturacak değildik…

Tarih: 11.11.2023 16:11 Güncelleme: 11.11.2023 16:29
Aziziye Belediyesi’nden TROY kararı

İsrail’in Gazze’deki yürüttüğü soykırıma tepkiler sürerken, boykot kararlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Erzurum’da da Aziziye Belediyesi, tüm bankacılık işlemleri için TROY ödeme sistemlerine geçiş yaptı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, söz konusu kararı sosyal medya hesaplarından paylaştı.  
“İşgalci İsrail’i destekleyen finansal sistem karşısında elimizi kolumuzu bağlayıp, oturacak değildik elbette!” diyen Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak bir karar aldıklarını ve tüm çalışanların maaş ve kredi kartlarını TROY kart sistemine taşıdıklarını açıkladı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, boykot sürecinde bununla da yetinmediklerini ifade ederek, “Belediyemizdeki tüm bankacılık işlemlerini de, bundan böyle TROY kart sistemi üzerinden gerçekleştireceğiz” dedi. 
Paylaşımında, İsrail menşeili ürünleri de boykot ettiklerini hatırlatan Başkan Orhan, “O ürünleri tesislerimizden çoktan kapı dışarı etmiştik zaten!” ifadesini kullandı.

İŞTE ORHAN’IN O PAYLAŞIMI 
İşte Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın o paylaşımı:

İşgalci İsrail’i destekleyen finansal sistem karşısında elimizi kolumuzu bağlayıp, oturacak değildik elbette! 
Aziziye Belediyesi olarak bir karar aldık ve bütün çalışma arkadaşlarımızın hem maaş, hem de kredi kartlarını TROY kart sistemine taşıdık. 
Bununla da yetinmedik!
Belediyemizdeki tüm bankacılık işlemlerini de, bundan böyle TROY kart sistemi üzerinden gerçekleştireceğiz. 
Gelelim İsrail menşeili ürünlere…
O ürünleri tesislerimizden çoktan kapı dışarı etmiştik zaten!


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı