BAŞKAN ORHAN EGE´DEKİ DADAŞLAR´I AĞIRLADI

Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü etkinliklerine katılmak, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunarak, okullarda yardım organizasyonları gerçekleştirmek amacıyla Erzurum´a gelen Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, Aziziye

Tarih: 01.01.0001 00:00
BAŞKAN ORHAN EGE´DEKİ DADAŞLAR´I AĞIRLADI

BAŞKAN ORHAN EGE´DEKİ DADAŞLAR´I AĞIRLADI

Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü etkinliklerine katılmak, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunarak, okullarda yardım organizasyonları gerçekleştirmek amacıyla Erzurum´a gelen Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan´ı ziyaret ettiler.
Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş ve beraberindeki üyelerle belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Orhan, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Federasyon üyelerine Erzurum´a yaptıkları ziyaret için teşekkür eden Başkan Orhan, Erzurum dışında yaşayan her bir Dadaş´ın şehrin turizm elçisi olduğunu ifade ederek, Erzurum´un tarihi ve doğal güzellikleri ile turizm potansiyelinin tanıtımı noktasında sorumluluk üstlenmeleri gerektiğini ifade etti.
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ise, Başkan Orhan´a misafirperverliği için teşekkür etti. Başkan Orhan, misafirlerini belediyenin kültür yayınları arasından çıkan 2016 Erzurum Ajandası hediye ederek uğurladı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı