Başkan Sekmen: “Üçüncü dönemimiz Erzurum’un şahlanış vakti olacak”

Başkan Sekmen: “Üçüncü dönemimiz Erzurum’un şahlanış vakti olacak”

Tarih: 07.01.2024 18:43 Güncelleme: 07.01.2024 19:34
Başkan Sekmen: “Üçüncü dönemimiz Erzurum’un şahlanış vakti olacak”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Üçüncü dönemimiz inşallah kadim kent Erzurum’umuzun şahlanış vakti olacak” dedi. 
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayının, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olduğunu açıkladı. Başkan Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sundu. 
Başkan Sekmen, sosyal medya paylaşımında ise şöyle dedi: “Devlet Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle Anadolu’nun incisi, kadim şehrimiz Erzurum’umuza 3. Dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduk. Birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum Dünya Liderimize şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin yürüdüğü bu aziz yolda 31 Mart seçimleriyle yeni bir demokrasi destanı daha yazacağız inşallah. Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimizi eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve tarih kentini nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız ve kararlıyız.” 
Başkan Sekmen, Erzurum’a hizmet etmenin onur ve gururunu da yaşadığını ifade ederek, “Şehrimizde 10 yılda nice eser yatırımlarımızı hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemimizde de zirve yatırımlarımızı, mega projelerimizi, yarım kalan eserlerimizi tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu. 
Başkan Sekmen, “Dün olduğu gibi bugün de sıkmadık el ve adım atmadığımız mahalle bırakmayacağız” kaydını düştü. 
 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı