BB. Erzurumspor Kulübü´nden ?1 Bilet 2 Maç´, ?Adını Memleketine Yaz´ Kampanyası

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun Şampiyonluk adayı Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübüne ekonomi yönünden gelir getirme projesi kapsamında ?1 Bilet 2 Maç´, ?Adını Memleketine Yaz´ Kampanyası´ başlattı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB. Erzurumspor Kulübü´nden ?1 Bilet 2 Maç´, ?Adını Memleketine Yaz´ Kampanyası


Demirhan; ?Takımı seven destek olsun?
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, kampanya çerçevesinde bilet alan her bir taraftarın şampiyonluğun oynayacağı son maça aldığı biletle ücretsiz gireceğini açıkladı. Başkan Demirhan, ´Takımın 12´nci adamı fedakâr taraftarlarımızın mavi-beyazlı takımımıza olan desteği tartışılmaz. Burada başlattığımız ?1 Bilet 2 Maç Kampanyası´ ile bir bilet alacak taraftarımız Allah nasip ederse şampiyonluğumuzun son sezonun maçımızda evimizde oynayacağımız Fethiyespor maçına ücretsiz girerek destek olacağı kampanya ile kulübümüze bir nebze olsun katkıda bulunmuş olacak. Erzurumspor´a ek gelir kaynağı da oluşturulmuş olacak. Bu kampanyaya mavi-beyaza gönül veren tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyorum. Lütfen takımı seven destek olsun´
Kulüp Başkanı Ali Demirhan, İstanbul Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Macit´in Başkanlığı´nda ?Adını Memleketine Yaz´ projesi kapsamında Erzurum´da STK´ların daveti ile birlikte 18 Şubat Cumartesi günü hayata geçirileceğini açıkladı. Başkan Demirhan, ´Proje kapsamında ?Adını Memleketine Yaz´ ile Dadaşlar adını hem memleketine yazacak hem de Erzurumspor´a bir gelir kaynağı oluşturulacak. Erzurum ve İstanbul olmak üzere ?Poster Panolar´ ?Polebanner´lerle markalarını ve mesajlarını Ezurumlulara ulaştırma fırsatı elde ederek Erzurumspor´a da gelir sağlamış olacağız. Bu proje kapsamında talebe göre pankartalar rezerve edilerek isteyen markasını anlatacak ve Erzurumspor´a mesajını ileterek ismini yazdırabilecek. Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticilerinin katılımıyla Cumartesi günü Erzurum´da start vereceğiz. Lütfen, Erzurumlu iş adamı kardeşlerim adını memleketine yazdırmayı ihmal etmesin´ dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı