Benzin pompacılarının gözünden “fiyatlar”

Erzurum çeşitli benzin istasyon pompacıları benzine gelen zamları ve vatandaşların tutumlarını değerlendirdi.

Tarih: 19.11.2023 16:24
Benzin pompacılarının gözünden “fiyatlar”

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

“Bizler vatandaşları anlıyoruz” şeklinde ifadelerine başlayan benzin pompacıları, vatandaşların onları anlamadıklarını dile getirdi.

“Fiyatlara biz zam yapmıyoruz, durumun böyle olmasının sebebi biz değiliz. Benzinin 40 TL olması bizim suçumuz değil. Ülkeyi yönetenlerin yanlış politikaları yüzünden biz bu durumdayız. Biz burada çok büyük paralar kazanmıyoruz. İnsanlar hep şöyle düşünüyor; ‘bu benzincilerde çok para kazanıyor.’ Hayır, öyle değil. Bizde burada ekmeğimizin peşine koşuyoruz. Zaten gelenlerde o kadar çok fazla benzin alamıyor. İşler inanılmaz derecede düşmüş durumda Millet gerçekten artık arabasını çalıştırmaya korkuyor. Nereye kadar böyle devam edecek biz de bilmiyoruz. Gerçekten elimiz de olsa vatandaşlarımıza 2008’i yaşatırız. Ancak bizde herkes gibi burada çalışanız, ne yapalım?” 

“Vatandaşlardan, bizim onları anladığımız gibi onlarında bizi anlamalarını istiyoruz” şeklinde konuşan benzin pompacıları, onlarında birer işçi oldukların ve arabalarına vatandaşlarla aynı oranda benzin koyduklarını söylediler.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı