Beşiktaş´ta transfere Negredo freni

Forvet arayışları içinde olan Beşiktaş, Negredo´nun performansı sonrasında 10 numara transferine odaklandı. Siyah-beyazlılar, forvet transferi için beklemeye geçti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Beşiktaş´ta transfere Negredo freni


Beşiktaş´ta İspanyol golcü Alvaro Negredo´nun performansı, forvet transferinin ikinci plana atılmasına neden oldu. Kadrosunu 10 numara ve forvet transferiyle güçlendirmek için görüşmeler yürüten siyah-beyazlılar, Negredo´nun performansı sonrasında 10 numara transferine odaklandı. LASK Linz deplasmanında son dakikada attığı golle turu getiren, ligde de BB Erzurumspor ve Antalyaspor ağlarını havalandırarak forma giydiği son 3 karşılaşmada skora katkı yapan Negredo, Teknik Direktör Şenol Güneş´in de ilk tercihi durumunda. Resmi maçlarda ilk 11´de Larin´i tercih ederek başlayan Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından Partizan karşısında da Negerdo´yu ilk 11´de oynatmayı planlıyor. 

Ljajic için girişimler sürüyor 
10 numara transferi için Borussia Dortmund forması giyen Kagawa´yı gündemine alan ancak bu futbolcunun yıllık ücret konusunda oldukça yüksek bir miktar istemesiyle geri adım atan Beşiktaş, Torino forması giyen Adem Ljajic´le ilgili girişimlerini sürdürüyor. Fiorentina, Roma ve İnter formalarını giydikten sonra Torino´ya transfer olan Sırp futbolcu, bu takımda daha çok sol kanat olarak forma giydi. 2016-2017 sezonunda Torino´yla 36 maça çıkan Ljajic, 12 gol atıp 11 asist yaptı. Bir sonraki sezon daha çok 10 numara bölgesinde oynayan 26 yaşındaki futbolcu, 28 maçta 6 gol atarken, 13 de asist yaptı. 2016 yılında 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Torino´ya transfer olan Ljacic´in takımıyla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ljajic, Torino´nun Rincon´u transfer etmesi sonrasında, takımda fazla forma şansı bulamadı. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı