Bingöl Valisi Usta'dan ''STK" açıklaması

Bingöl Valisi Usta: ''STK’lar ile daima işbirliği halinde ve destekçileri olacağız inşallah''

Tarih: 24.10.2023 16:37
Bingöl Valisi Usta

Bingöl’deki STK ile kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, ''İlimizde daha güzel projelere imza atmak için STK’lar ile daima işbirliği halinde ve destekçileri olacağız inşallah” dedi.
Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Bingöl Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ziyaret etti. İlk ziyaretini Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneğine gerçekleştiren Vali Usta, “Bayrak ve ezan için canlarından geçen şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri devletimizin emanetidir. Sizler başımızın tacısınız, kıymetlimizsiniz. Kapımızın sizlere daima açık olacağını bilmenizi isterim. Bingöl Valisi olarak daima yanınızda olacağımı ve kapımın daima sizlere açık olduğunu bilmenizi isterim” diye komnuştu.
Ardından Bingöl Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ziyareti ile Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasını (BİNTSO) ziyaret eden Vali Usta, “İade-i ziyaretler kapsamında daha önce beni ziyaret eden kuruluşlarımızı ziyaret etmek, hizmet binalarını ve faaliyet alanlarını yerinde görmek, incelemek istedim. Öncelikle kuruluşlarımızın samimiyetleri ve misafirpervelikleri için teşekkür ediyorum. İlimizin farklı alanlarında hizmet veren STK’larımız bizim için büyük bir imkân. Bu gücün ve etki alanlarının ziyadesiyle farkındayız. Amacımız STK’larımız ile daima yan yana ve işbirliği halinde hizmet üretmektir. Bugüne kadar yapılanlardan dolayı kuruluşlarımızı tebrik ediyorum. Bu şehir için katma değer katan, farkındalık oluşturan, sosyal, ekonomik ve kültürel hayatı zenginleştiren tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. İlimizde daha güzel projelere imza atmak için STK’lar ile daima işbirliği halinde ve destekçileri olacağız inşallah'' şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı