Bir haftada ikinci kez kırdılar

Bir haftada ikinci kez kırdılar

Tarih: 13.12.2023 15:12
Bir haftada ikinci kez kırdılar

Düzce Belediyesi’nin her mahallede baştan sona yenilediği parklar, şehir vandallarının saldırılarından bir türlü kurtulamıyor. Son olarak Darıcı mahallesi parkında kullanılamaz hale getirilen aydınlatmalar Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir hafta içinde iki kez onarıldı.
Düzce Belediyesi, şehir genelinde ailelerin, çocukların ve gençlerin vakit geçireceği mahalle parklarının 104 tanesini yepyeni mobilya ve oyun grupları ile donatmıştı. Her donanımı yeni hale getirilen parklarda düzenli aralıklarla inceleme yapan ekipler, duyarsız şahısların kent mobilyalarına zarar verdiğini tespit ederek tamir ve bakımını yaptı. Darıcı mahalle parkında çim biçme çalışması yapan ekipler, parkta bulunan aydınlatmaların kırıldığını fark ederek Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Parkta tespit yapan ekipler, birden fazla dekoratif aydınlatmanın bilerek kullanılamaz hale getirildiğini belirledi. Bir hafta içinde iki kez aynı yerde aynı zararın verildiğini belirten ekipler, yenileme çalışmasına başladı.

“Milli servetimize sahip çıkmak gerekiyor”
Düzenli aralıklarla şehirdeki ortak kullanım alanlarını denetleyen ekipler, zarar verilen park mobilyaları için vatandaşların duyarlı olmasını talep ederek “Düzce Belediyesi olarak her mahallede park inşa ediyor, var olan parkları sürekli olarak yeniliyoruz. Bu imkanlar tamamen vatandaşlarımızın memnuniyeti ve kullanımı içindir. Ancak milli servetimiz ile oluşturduğumuz bu imkanlar duyarsız şahısların bilinçsiz hareketleri sonucu zarar uğramaktadır. Vatandaşlarımızdan ricamız, ortak kullanım alanlarında daha duyarlı olmalarıdır. Milli servetimizi korumak için bu konularda duyarlı olan vatandaşlarımıza kurumumuz adına teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı