Bisiklet ve yürüyüş yolu hayata geçirildi

Engelli, bisiklet ve yürüyüş yolu hayata geçirildi

Tarih: 11.12.2023 11:26 Güncelleme: 11.12.2023 11:27
Bisiklet ve yürüyüş yolu hayata geçirildi

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediyesi, engelli, bisiklet ve yürüyüş yollarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu.
Faiz karşıtlığı nedeni ile kredi kullanmamasına rağmen denk bütçesiyle Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında bulunan Yazıkonak Belediyesi, projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’nın bizzat üzerinde durduğu projelerden olan engelli, bisiklet ve yürüyüş yolları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Çadırcı, ''Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kısır siyaset değil eser siyaseti yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren, aklıselim hareket ederek, çalışarak alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemesinden ulaşıma, sosyal projelerden belediyenin yeni hizmet binasına kadar birçok projeyi bitirdik. Yarıda kalan projelerimizi ise bütün gücümüzle çalışıp bitirmeye gayret ediyoruz. Beldemize kazandırdığımız bisiklet, yürüyüş ve engelli yürüyüş yolumuzu Allah’a şükürler olsun bitirerek hizmete sunduk. Birçok ilde ve ilçelerde olmayan bir eseri daha beldemize kazandırmış olduk. Yolumuzun genişliği 4 metre, ortalama uzunluğu yaklaşık olarak 2 buçuk kilometredir. Yolumuzu tamamen belediyenin kaynaklarını yerinde ve etkin kullanarak bitirdik. Bizi bölgede ve Türkiye’de farklı kılan yönetim şeklimiz bu. Eski kredileri bitiren, kredi çekmeyen faiz illetine karşı dik duran, devletin herhangi bir yerini satmayan denk bütçesi olan önde gelen örnek bir belediyeyiz. İlk günkü gibi aynı heyecan aynı aşkla çalışmalarımız devam ediyor. Yüce Allah’tan bisiklet, yürüyüş ve engeli yürüyüş yolumuzun beldemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı