Bitlisli öğrencilerden anlamlı kısa film

Bitlisli öğrencilerden anlamlı kısa film

Tarih: 25.12.2023 10:13
Bitlisli öğrencilerden anlamlı kısa film

Bitlis Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Filistin’de İsrail saldırıları sonucu şehit olan öğrencilerin anısına kısa film çekti.
Bitlis’te bulunan Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Filistin’de şehit edilen öğrencilerin anısına kısa film çekti. Filistin’de şehit edilen çocukları anmayı amaçlayan kısa filmde 14 öğrenci ve bir öğretmen yer alırken, kamera da ise okulun Din Kültürü Öğretmeni Gülyüz Aybala Odabaş yer aldı. “Yarım Kalan Hayaller” adlı kısa film sosyal medyada yoğun ilgi görürken, izleyenlerden büyük beğeni topladı.


Kısa filmi tüm şehit çocuklara ithaf ettiklerini söyleyen Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Rukiye Tunç, “6 yıldır kadim şehir olan Bitlis’te öğretmenlik yapmaktayım. Filistin’de şehit edilen binlerce çocuğumuzu anma ve öğrencilerimizde empati yeteneğinin geliştirilmesi adına bir kısa film çekmeye karar verdik. Çalıştığım kurum olan Bitlis Feyzullah Ensari İmam Hatip Lisesindeki 14 öğrencim ve Din Kültürü Öğretmeni Gülyüz Aybala Odabaş’la birlikte 2 saat süren bir çalışmayla filmimizi tamamladık. Bizlerde kısa filmimizi tüm şehit çocuklara ithaf etmek istiyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı