Bulanık Belediyesinin çalışmaları inceledi

Bulanık Kaymakamı Ocak, belediye çalışmalarını inceledi

Tarih: 28.09.2023 13:11 Güncelleme: 28.09.2023 13:14
Bulanık Belediyesinin çalışmaları inceledi

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, beraberindekiler le ile birlikte belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.
Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, beraberinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz ile birlikte belediye tarafından Haçlı Gölü kenarında yapılan restoran yapım çalışmalarını ve etrafında başlatılan aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Söz konusu alandaki çalışmaları da yerinde inceleyen Kaymakam Ocak, çalışmaların ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kaymak Ocak, “İlçemiz genelindeki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarda gelinen son noktalar hakkında bilgiler aldık. Haçlı Gölü kenarında belediye olarak başladığımız aydınlatma ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımız da son hızıyla sürüyor. Halkımızın yürüyüş yapabileceği ve güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. İlçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Kaymakam Ocak, daha sonra ilçe merkezin doğalgaz hattının çalışmalarından sonra bozulan yolların kilitli parke taş yapımı, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı