Buz Prensesi Derya da ödülünü aldı

Buz üzerinde sürat pateni olarak bilinen ?Short Track? dalında sayısız madalyası olan ve en son Balkan Şampiyonası´nda göndere Türk Bayrağını çektiren Erzurumlu minik sporcu Derya Karadağ, Anadolu Gençlik Zirvesi Yılın En´leri Ödül Töreni´ne damgasını vu

Tarih: 01.01.0001 00:00
Buz Prensesi Derya da ödülünü aldı


AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ´ın sporcu iki çocuğundan büyüğü olan Derya Karadağ, ödülünü AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı´dan aldı. Milletvekili Ilıcalı, sayısız birincilik ve şampiyonluk dereceleri bulunan Derya Karadağ´ın Erzurum´un ve Türkiye´nin yüz akı olduğunu belirterek, ?İşte biz olimpiyatlara böyle hazırlanıyoruz. Derya bugün küçük bir kız çocuğu ama 2026 Dünya Kış Olimpiyat Oyunları´nda Türkiye´yi temsil edecek. Kendisini, ailesini, kulübünü ve hocalarını kutluyorum? diye konuştu. 
DERYA TÜRKİYE´NİN GURURU 
Katıldığı hemen her şampiyonadan dereceyle dönen ve sayısız madalyası bulunan Derya Karadağ´ın Anadolu Gençlik Zirvesi adlı organizasyonda ödüle layık görülmüş olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren baba Arif Karadağ, ?Derya ailesi olarak sadece bizim değil, Erzurum´un, kulübünün, hocalarının, sporcu arkadaşlarının ve de Türkiye´nin gururu oldu.? dedi. 
AK Parti´nin Erzurum Milletvekili aday adayı olan Arif Karadağ, AK Parti iktidarları sayesinde Erzurum´un sporda ve turizmde ivme kazandığını belirterek, ?AK Parti hükümetleri olmasaydı, kesinlikle Erzurum´da bugün olimpiyatları konuşuyor olmazdık. Biz de bu doğrultuda geleceğin sporcularını yetiştirmeye çalışıyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı