Çat Belediye Başkanı Yaşar´dan çalışanlara 1 Mayıs müjdesi

Erzurum´un Çat ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Melik Yaşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´ne damgasını vuran isim oldu. Başkan Yaşar, Çat´ın CHP´li eski Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç dönemine ait bütün işçi borçlarını tek kalemde ödeyeceklerin

Tarih: 01.01.0001 00:00
Çat Belediye Başkanı Yaşar´dan çalışanlara 1 Mayıs müjdesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Erzurum´un Çat ilçesinde ise, 1 Mayıs çok daha büyük bir anlam kazandı. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nde çalışanlarına verdiği müjdeyle adeta iki bayramı bir arada yaşattı. 
Başkan Yaşar, ?Çalışanlarımızın belediyeden alacaklarının tamamını bir kalemde ve bu ay içerisinde ödeyeceğiz? dedi. 
Çat Belediyesi´nin eski Başkanı CHP´li Arif Hikmet Kılıç dönemine ait olan borçların ödenmesiyle birlikte hem kurumu, hem de çalışanları rahatlatacaklarını kaydeden Başkan Melik Yaşar, borç yüklerinden kurtulmuş bir kurumun hareket kabiliyetinin artacağını belirterek, ?Çat´a hizmet yolunda gerisi çorap söküğü gibi gelecek? dedi. 
Öte yandan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar´ın verdiği müjdeyle adeta bayram eden belediye çalışanları ise, ?1 Mayıs´ta aldığımız en güzel haber bu oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz? dediler. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı