Cezaevi firarisi suç makinesi Erzurum´da yakalandı

Firari suç makinesi Erzurum Emniyeti tarafından yürütülen operasyonla yakalandı. Firari şahsın daha önceki hırsızlık anlarında görüntülere yansıyan rahat tavrı ise pes dedirtti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Cezaevi firarisi suç makinesi Erzurum´da yakalandı

Trabzon Akçaabat Cezaevinden 5 Aralık tarihinde firar eden ve birçok suçtan aranan 27 yaşındaki Y.Y., Erzurum´da yakalandı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında yakalanan Y.Y.´nin, hırsızlık, taksirle öldürme ve yaralama olmak üzere 10 ayrı suçtan arandığı ve kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Y.Y., Erzurum Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
5 Aralık 2016 tarihinde Akçaabat Cezaevinden firar eden Y.Y.´nin Erzurum´a gelerek 5 ayrı hırsızlığa daha karıştığı tespit edildi. Suç makinesi Y.Y.´nin, Palandöken ve Yakutiye mahallelerindeki 5 evde meydana gelen hırsızlık suçlarına karıştığı öğrenildi.

Rahat tavırlarıyla dikkat çekti
Y.Y.´nin cezaevi firarından sonra karıştığı hırsızlık olayının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hırsızlık yapacağı evin etrafında bir müddet gözetleme ve keşif yapan zanlının rahat tavırları adeta pes dedirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda önce apartmanın içerisine giren Y.Y.´nin, daha sonrasında binanın tentesinin üzerine çıkarak ikinci kattaki eve balkondan girdiği görüldü.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı