Cıbıltepe kayakseverlerle dolup taştı

Türkiye´nin önemli kayak merkezlerinden Kars´ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayakseverlerle dolup taştı. Drone ile havadan görüntülenen kayak merkezinde sarıçam ormanları adeta görsel şölen oluşturdu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Cıbıltepe kayakseverlerle dolup taştı


Sarıçam ormanları, kristal karı ve uzun pistleriyle yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Cıbıltepe´de son yağışlar ile kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Bölgenin yeterli kar yağışı alması dolayısıyla 2018-2019 kayak sezonu geçtiğimiz Cumartesi günü açıldı. Sezonun açılmasıyla birlikte kayak merkezinde hafta içerisinde de yoğunluk yaşandı. Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayakseverlerle dolup taştı. 
Kayak ve kızak keyfi yaşayan vatandaşlar, Sarıkamış´ın, gökyüzünün mavisi, sarıçam ormanlarının yeşili ve kristal kar örtüsüyle bütünleşen tarihi kültürü ve eşsiz doğasıyla dünyanın ve Türkiye´nin cennet köşelerinden birisi olduğunu belirtti. 
Drone ile havadan görüntülenen Cıbıltepe Kayak Merkezi´nde sarıçam ormanları adeta görsel şölen oluşturdu. Cıbıltepe, toplam uzunlukları 25 kilometreyi bulan 8 slalom, 1 snowboard pisti ile kayakseverlere hizmet veriyor. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı