DADAŞLAR OYUNU BOZUYOR

?Dövizini bozdur, oyunu boz? kampanyası dolayısıyla rotasını Kuyumcular çarşısında bulunan dövizcilere çeviren GÜNEBAKIŞ muhabiri, Erzurum´un kampanyaya destek oranını çıkardı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
DADAŞLAR OYUNU BOZUYOR

 

Daha yeni başlatılmasına rağmen ?Dövizini bozdur, oyunu boz? kampanyasına Erzurum´dan önemli oranda destek var. Kampanyayla beraber İlde döviz bozdurma oranında şuana kadar yüzde 15 artış yaşandı.

DÖVİZİNİ BOZDUR OYUNU BOZ´

Palandöken Döviz sorumlusu Ahmet Polat, Kampanyanın başlamasından sonra yaklaşık olarak yüzde 15 oranında bir artış olduğunu dile getirerek, ?Önceden insanlar ihtiyacı oldukça dolar bozdurmaya gelirlerdi. Şimdi kampanyaya destek olmak için geliyorlar. Yavaş yavaş ilgi artıyor. Kampanya çok yeni olmasına rağmen bu kadar artış olması, ilerleyen zamanlarda bu oranın çok daha yükseklere çıkacağını gösteriyor.? dedi

?KAMPANYAYI DUYDUM, GELDİM´

Kampanyaya destek olmak için elindeki dövizini bozdurmaya gelen, ismini vermek istemeyen bir vatandaş da, ?Benim elimde uzun süredir tuttuğum bir miktar dolar vardı. Kampanya olmasaydı, bir süre daha bozdurmazdım. Ancak Böyle bir kampanya başladığını duydum ve tüm dolarlarımı bozdurmaya geldim. Çevremdeki insanlara da bozdurmaları için tavsiyeler veriyor. Milli ekonomimize bir nebzede katkı sağlayacaksa elimizden geleni yaparız.?

Muhammed COŞKUN


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı