değerlendirme toplantısı yapıldı

EBYÜ uygulama ve araştırma merkezleri ve koordinatörlükler ile değerlendirme toplantısı yapıldı

Tarih: 21.07.2023 13:20 Güncelleme: 21.07.2023 13:22
değerlendirme toplantısı yapıldı

ERZİNCAN (İHA) - Kurumsal Akreditasyon çalışmaları çerçevesinde koordinatörlüklerin ve uygulama araştırma merkezlerinin faaliyetleri hakkında üst yönetime bilgi sunulması maksadıyla EBYÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından toplantı düzenlendi.
Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Kalite Koordinatörlüğü ekibi, Koordinatörler ve Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürleri katıldı.
Toplantıda koordinatörlükler ve uygulama araştırma merkezleri 2022-2023 yılı faaliyet raporlarının sunumunu gerçekleştirdi. Her bir uygulama ve araştırma merkezi ile koordinatörlük, değerlendirme toplantılarında yaptıkları sunumlarla; kendi biriminin alanında olan faaliyetler, bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler, mevcut durumda devam etmekte olan faaliyetler ve gelecekte yapılması planlanan faaliyetler hakkında üniversitenin üst yönetimine bilgiler verdi. Toplantılar sonunda Rektör Levent, araştırma merkezleri ile koordinatörlüklere verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı